onsdag 16. mars 2011

Hipsters can't mosh

Vi endte opp på (som de sier) .. The Streets! Sammen med Mira Craig, vi ble bestevenner.

En spinkel, liten Midlander som stod oppe på monitoren - holdt oppe av blandingsmisbruk og lett ADHD - og gjorde sitt beste for å glede hipster-crowden. Som hoppet - litt - og holdt hendene i været innimellom. Neida, de var flinke, gjorde sitt beste for ikke å virke desinteresserte. Men, man kan ikke dra på konsert uten å få øl utover antrekket, samt kjenne litt på svette og kroppslukt. OG, man kan ikke dra på konsert uten å vite hva en circle pit er.

Men konserten var livet selv. Åpnet med Trust Me; "I see Alice in wonderland, I see malice in Sunderland" .. OMG var tidenes, jeg døde sånn godt-vondt inni meg.



Men det tok virkelig av med Blinded By The Lights. Publiken kommandert ned på huk, før det (faktisk) eksploderte i piten - så også ølglasset, men det får gå.
Hovedsesjonen ble avsluttet med Dry Your Eyes. (Jeg gråt bare litt, men det er jo ikke til å unngå).

Etter ekstranummer med blant annet Turn The Page, var herligheten over. Klamme og gode ble vi stående utenfor Rockefeller. Så kom groupie-tøsene ut, etterfulgt av Mike sjølv.
Vi fikk hilse på og ta bilde. Starstruck.

De skulle videre på afterparty på Fisk&Vilt - vi sa lol, hipstersted, og overlot bandet til å feste med de som ikke gadd å vente på photoshoot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar